Natuurlijk
Modern
Duurzaam
Biologisch
Hergebruik

Groene Wyck – Tuinontwerp

Nadie van Wijk

MISSIE

Tuinen vergroenen, biodiversiteit vergroten. Zorgen dat je weer tot rust kan komen in je tuin, kan gaan ontdekken en zorgen dat we weer af en toe met onze handen gaan werken, weg van achter ons scherm.

een tuin is er om te blijven experimenteren

TUINONTWERP MET OOG VOOR EEN BETER MILIEU EN BIODIVERSITEIT

Ook in kleine tuinen kun je veel verschil maken. Tegels weg, regenwater de grond in en (biologische) beplanting die insecten weer verwelkomen.

TUINONTWERP

Een op maat gemaakt 2D tuinontwerp, waar we samen kijken naar je wensen en het karakter van de grote of kleine tuin. Een duurzame groene tuin en zorgen dat deze weer rust geeft! Met het ontwerp kun uiteindelijk zelf aan de slag of vakmensen inhuren voor de uitvoering. Ik denk graag met je mee!

BEPLANTINGSPLAN

Naast een mooi 2D ontwerp kan ik je ook helpen met een beplantingsplan. Welke plant gedijt op welke plek het beste (schaduw/zon) en rekening houden met hoe hoog de beplanting zal worden en de grondsoort. Uiteraard bepaald de beplanting ook de sfeer in de tuin.

In 2022 hebben we onze eigen tuin ontworpen. 

Deze bestond destijds uit grote grindtegels en verder niets. Nergens kon het water goed de grond in, bijna geen beplanting en dus ook weinig insecten. 

We keken naar onze eigen wensen en praktische oplossingen voor problemen. Daarnaast maakten we een inschatting hoe we deze tuin zouden gaan gebruiken en vele schetsen verder was daar het ontwerp. Deze hebben we uitgewerkt zodat de tegelzetters e.d. aan het werk konden. 

CONTACT

Meer informatie of eens een adviesgesprek inplannen? 

Neem dan even contact op via het contactformulier. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

voor meer updates volg groene wyck op instagram

WIE BEN IK

Nadie van Wijk, freelance ontwerper & illustrator uit Enschede. Afgestudeerd in 2019 aan de kunstacademie (AKI). In 2022 hebben we onze eigen tuin ontworpen. De combinatie ontwerp, illustratie en tuinen heeft zeker wat aangewakkerd, en nu wil ik graag jou helpen met je volgende vergroen project.