Nieuwe draagtassen online in samenwerking met Insane Creators.

Normaal gesproken zeefdruk ik mijn eigen draagtassen, maar voor deze keer ben ik een samenwerking aangegaan met Insane Creators in Enschede. 

De tassen zijn van 100% katoen van 200 gr. en gedrukt met oeko-tex gecertificeerde inkt (geen schadelijke stoffen voor het milieu). Ik heb ze laten bedrukken (dubbelzijdig) met mijn Ornamental Beetle illustratie, waar ik vorig jaar een serie mee ben gestart. Door de meer vierkante uitsnede van dit werk past dit perfect op een draagtas. 

De serie ‘Ornamental Creatures’ bestaat uit verschillende illustraties getekend met Procreate. Een professioneel tekenprogramma voor de iPad. 

Zelf gebruik ik ook alleen nog maar stoffen tassen voor het halen van boodschappen, en ben dan ook voor de zwaardere variant gegaan, voor de duurzaamheid van de tassen. Én, zelf getest, er gaan heel wat (zware) boodschappen mee in de tas. 

Ik heb een kleine oplage tassen laten drukken (24 stuks) die ik nu verkoop in mijn webshop!