UPDATE FEBRUARI

Met o.a. slangen! 
Of, zoals ik ze ook wel eens noem, ‘Danger Noodles’. Naast mijn vaste werk en freelance opdrachten werk ik ook nog graag aan persoonlijke projecten. Soms heb je daar alleen wel wat ‘ruimte’ voor nodig in je hoofd. Komt je misschien best bekend voor 😉

Om toch bezig te blijven pak ik s’ avonds graag de iPad om te tekenen met Procreate. Een professionele app speciaal voor de iPad, en gebruik daarbij mijn Apple Pencil. Zo krijg ik toch nog wat uit mijn handen en leer ik nog steeds bij hoe deze app nou precies werkt. Ik blijf mij ook verbazen over alle opties die deze app biedt. In ieder geval een echte aanrader! 

Het thema van de afgelopen paar maanden was in ieder geval slangen, met een mooie afwisselende vorm, gecombineerd met botanische elementen. Ik denk dat ik het in een andere blog ook weleens heb genoemd, maar wat ik zelf fijn vindt van deze app en wat ik een beetje tot eigen handschrift probeer om te zetten, is het ‘lino’ gevoel. Grote vaste vormen maken en daar weer in snijden.