Previous slide
Next slide

De afgelopen tijd heb ik zeker niet stilgezeten, en er komen nog leuke projecten aan! De maand juni en juli zijn er een aantal nieuwe producten bijgekomen in de webshop, zoals stickers en nieuwe prints. De nieuwe kever prints zijn even heel wat anders dan wat ik normaal gesproken maak, maar was zeker leuk om uit te proberen. 

Daarnaast wil ik graag deze zomer aan de gang met ‘Zines’. Kleine (handgemaakte) boekjes over verschillende onderwerpen. De eerste, 9 weird & random facts about insects, is naar de drukker gestuurd! Dus die verwacht ik binnenkort binnen te krijgen en zullen dan ook verkrijgbaar zijn in de webshop! 

Ik hoop ze op tijd binnen te hebben, want dan neem ik ze ook mee naar De Bazaar, 3 & 4 augustus in de Koppelkerk te Bredevoort. Een retro/vintage bazaar met ook veel handgemaakte producten. 

Naast nieuwe illustraties, wil ik graag ook opnieuw gaan zeefdrukken op keramiek. Ik heb ondertussen al heel wat nieuwe producten verzameld om op te gaan drukken, dus hou zeker mijn instagram in de gaten! Daar staan vaak als eerste alle nieuwe producten, schetsen en andere nieuws op!