Previous slide
Next slide

NIEUW WERK – MEI

Na een hele periode vooral digitaal te hebben getekend, wilde ik heel graag weer de pen erbij pakken en ‘analoog’ weer het tekenen oppakken. 

En dat is deze maand gelukkig gelukt! De illustraties zijn allemaal getekend met Sakura Micron fineliners, die vind ik zelf het beste werken met dotwerk, al was het wel weer even wennen (of eigenlijk gewoon weer kramp in de hand, haha).

De honingbij, cicade, luipaard mot en schedel kunnen worden toegevoegd bij de rest van de collectie. Nog even zelf nadenken over welke ik nog ga aanbieden als print, maar deze zullen anders binnenkort te bestellen zijn in de shop! 

Ook kreeg ik deze maand de nieuwe stickers binnen van de introvert, ‘pretty death’, kattenschedel en een nieuwe zwaluw. Deze zijn al wel te bestellen, naast de doodshoofdvlinder sticker, die ook al een tijdje in de shop staat. 

Illustraties zijn binnenkort te krijgen als print in de shop. Toch al graag bestellen? Stuur mij dan even een berichtje bij ‘contact’, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!