Previous
Next

Een kleine update na een kleine poos stilte! Naast mijn twee nieuwe parttime banen sinds dit jaar (AKI kunstacademie en ontwerpbureau SQUAL) werk ik ook nog aan eigen opdrachten, met tussendoor nog wat eigen illustraties. Lekker druk, en ondertussen wel weer nieuw werk gemaakt, maar nog geen tijd gehad om mijn website te updaten… 🙂

Procreate
Sinds ik de ProCreate app heb en mijn nieuwe ipad (zo blij mee!) ben ik nog steeds aan het onderzoeken wat ik allemaal met deze nieuwe tool kan. het is leuk om te zien hoeveel verschillende stijlen je kan uitproberen, iets dat ik misschien minder snel zou proberen op papier. Dus nog steeds heel erg zoekende, maar erg blij met tot dusver te resultaten. Ik kom er steeds meer achter dat ik schijnbaar een voorkeur heb voor geel… Who knew!

Achter de schermen
Achter de schermen koop ik stiekem al weer wat nieuwe items om binnenkort weer te gaan zeefdrukken. Ik zou graag deze keer ook weer wat digitale transfers willen uitproberen, misschien zelfs in combinatie met ProCreate. Een combinatie van de digitale tool en handwerk. 

Verkooppunt
Ook nog leuk om te vermelden… Sinds kort zijn verschillende kaarten ook te koop bij Natura Docet (Wonderryck) in Denekamp. Een natuurmuseum vol met opgezette dieren en insecten, die allemaal zijn verzameld en nu als collectie te zien zijn. Een hele goede match!