Verder met een hele fijne samenwerking met LINDASIMONE.

Een kleine tijd terug heb ik voor LINDASIMONE een nieuwe identity ontwikkeld. 
Op de nieuwe identity heb ik echt mijn eigen stempel kunnen drukken en had ik alle vrijheid om te komen tot een mooi ontwerp. Met een paar uitgangspunten kon ik aan de slag. Beide helemaal blij! 

Afgelopen zaterdag ben ik langs geweest bij Linda om product foto’s te laten maken van mijn gezeefdrukte servies. Ik wilde graag nieuwe foto’s om de sfeer van mijn producten wat te benadrukken. Dus geen basic foto’s met een witte achtergrond, maar echt in de ruimte (of keuken). Ook vroeg ik om een meer natuurlijke, misschien zelf scandinavische uitstraling. Ik ben helemaal blij! Een super dag gehad met een heel mooi eindresultaat. 

De nieuwe beelden kan ik gebruiken ter promotie op social media (Instagram en Facebook) en eventueel voor nieuwe flyers of voor andere doeleinden. 

 

 

Meer werk van Linda bewonderen? Kijk dan op www.lindasimone.nl
Mijn werk bestellen in de webshop? Klik dan rechts bovenin op SHOP!