Previous slide
Next slide

EXPERIMENT 
Ik heb al eens voor eerdere projecten gebruik gemaakt van de lasercutter, maar dan echt om dingen los te snijden, nog nooit om te graveren. Ik zag deze houten bamboe bakjes en vond het toch leuk om voor kerst er iets mee te doen. Echt kerst illustraties maken zag ik mezelf nog niet doen, past ook niet bij mijn werk. Het idee is dan ook om ze te gebruiken als een kersthanger voor in de boom. Of na kerst, met de hanger achterop, op de muur te hangen als wand decoratie.

Ik heb voor deze testronde twee illustraties gebruikt, die van de zwaluwen en de doodshoofdvlinder. Ik wil graag nog wat andere houten producten inkopen om deze ook te laseren. Kijken wat daar uit komt! 🙂 

Binnenkort zijn de houten producten ook in de webshop te bestellen! 

 

 

Meer zien, weten of bestellen? Kijk dan eens in mijn shop