NIEUWE IDENTITY  
Ik kan eindelijk mijn laatste project met jullie delen! Het nieuwe logo voor LINDASIMONE en de bijbehorende uitingen zoals een visitekaart en briefpapier. Een hele leuk opdracht, moet ik zeggen, waar ik echt mijn ei in kwijt kon! 

LINDASIMONE 
Fine art, food, interieur, lifestyle en product fotografie. Laten zien wie je bent en misschien in de toekomst werken met mensen met dyslectie. www.lindasimone.nl

Beeldmerk
Het beeldmerk is eerlijk, modern, krachtig, strak en eenvoudig. Less is more. We zetten hier de puntjes op de i en een verwijzing naar het creëren van content. Een kleine hint naar dyslectie en het beeldmerk blijft nog steeds goed leesbaar. Het nieuwe logo kan gebruikt worden als stilstaand beeld of als GIF met de drie lopende punten. Punten kunnen op een speelse wijze worden ingezet voor animaties en social media. 

Uitingen
Het beeldmerk kan als GIF interactief gebruikt worden als header boven de website. De afstand tussen de punten kunnen samen een nieuw grid vormen en een toevoeging van het bestaande beeldmerk. Voor het totaalpakket van de identity is er ook briefpapier en een visitekaart ontworpen!  

Wil jij ook een nieuw logo/beeldmerk dat helemaal past bij wie jij bent als persoon of als bedrijf? Door goed te kijken naar wie je bent en wat je doet, komen we met creativiteit en aandacht tot een passend en persoonlijk logo of een identity! Meer weten? Laat dan een berichtje achter bij het contactformulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!