BIRDS PROCREATE

Een tijdje geleden ben ik begonnen met digitaal tekenen in de ProCreate App.

In mijn eerste blogpost over ProCreate noemde ik al dat het echt even wennen is. 
Op het moment ben ik vooral bezig met het illustreren van verschillende vogels en/of insecten. Dit om ook te oefenen met verhoudingen en verschillende technieken. Mijn inspiratie haal ik uit hele oude vintage boeken met geïllustreerde vogels, gekocht bij de lokale kringloopwinkels.

Het fijne denk ik aan digitaal tekenen is het feit dat je veel makkelijker dingen uitprobeert dan op papier terwijl het niet altijd sneller gaat dan tekenen op papier. Met deze illustratie en de vorige kever ben ik zeker een paar uur mee zoet. 

 

Op de hoogte blijven van alle schetsen, timelapses en het uiteindelijke resultaat? Volg dan mijn Instagram met als focus illustraties.