ART OF DE BOX

Binnenkort zijn de boekjes ‘Het Feest der Mislukking’ te verkrijgen bij Art of de Box. 
Een initiatief dat zorgt dat kunst kunt bestellen en bij je thuis wordt bezorgd! 

Het boekje ‘Het Feest der Mislukking’ is een verzameling illustraties die gemaakt zijn binnen 10 á 15 minuten, niet langer. Iedere illustratie kwam tot stand door middel van willekeurige woorden en mijn associaties in combinatie met mijn gemoedstoestand/mood. Dit project is het uitgangspunt geweest van het hele afstudeerproject (ON)RUST. Ik moest mijn eigen perfectionisme uitdagen, weer trots kunnen zijn en plezier krijgen in mijn werk, zonder al die strenge, irreële angsten en gedachten.

 

Wil je het boekje aanschaffen of werk bekijken van andere kunstenaars die hun werk aanbieden in the box? Kijk dan snel op de website van Art of de Box