GOLIATHUS REGIUS PROCREATE

Al een tijd zag ik de app Procreate voorbijkomen en wat anderen daar al mee konden tekenen. Nou heb ik zelf niet zoveel met teken apps voor op de telefoon en iPad… Maar dat komt denk ik ook omdat ik nog geen was tegengekomen die voor mij werkte.

Ik wilde toch graag eens Procreate proberen en heb de app voor een super schappelijk bedrag (slechts €10,99) gekocht. Het bedrag nu al meer dan waard. Ik twijfelde in het begin heel erg, maar dat kwam ook omdat ik in het bezit ben van de iPad mini en niet de Pro.

Je werkt dan dus met een veel kleiner scherm en drukgevoelige pennen hebben dan geen invloed, zoals de apple pencil.

Ik heb een kleine pen gekocht van Adonit, de mini, omdat deze toch beschikt over een punt. Andere goedkopere stylus pennen hebben toch allemaal een rubberen ‘pen’, maar dan kan ik net zo goed mijn vinger gebruiken voor het tekenen. 

De eerste echte tekening die ik maakte op de iPad met Procreate was deze Goliathus Regius en ook al was het zeker even wennen, werkt het toch eigenlijk ook super! 

More to come! 🙂

 

Van deze illustratie zijn een paar A4 prints beschikbaar en zijn te bestellen in de shop!