UIT DE OVEN

Afgelopen week kwam al het gezeefdrukte keramiek uit de oven! Aangezien het feit dat alles handwerk is, kan er altijd wat mis gaan. Tijdens het bedrukken of ook in de oven. 

Deze keer had ik weer hulp tijdens het zeefdrukken, daardoor kon ik echt alle transfers gebruiken op het vel. Normaal gesproken kan het namelijk ook zijn dat er ergens een pootje mist, dat de illustratie niet overal goed zichtbaar is, etc. 

Het enige dat deze keer weer anders was (kun je bijna niks aan doen) is dat de illustraties iets minder zwart zijn dan de vorige keren. Maakt het niet minder mooi, alleen anders. 

Ik heb deze keer ook voor de verandering ‘digitale’ transfers besteld. Het verschil is dat je dan meer kleur kan gebruiken. Tijdens het zeefdrukken gebruik ik namelijk maar 1 kleur, namelijk zwart. Digitale tranfers komen eigenlijk uit de printer met speciale inkt, met daarover heen een coating. Daarom kan je afbeelding helemaal in full colour. 

Ik vind het goed om eens te testen en ben best tevreden! Alleen handwerk geeft toch extra waarde aan het keramiek, dus ik hou het er nog steeds wel in.

Wil je alle nieuwe producten zien? Dat kan! Alles staat in de webshop maar weg is ook echt weg. Ik werk namelijk in kleine oplages, dus ik maak van bijv. bekers maar 1 of 2 per keer.

De webshop vind je hier!