TENTOONSTELLING: AARD DER DINGEN

Een paar weken bezocht ik samen met mijn vriend de tentoonstelling ‘Aard der Dingen’. Één met imposante illustraties en schilderijen, en een echte aanrader (nog tot maart te bezoeken).

Het was vooral goed om te kijken voor mijn eigen eindexpositie straks hoe het werk werd opgehangen, maar ook ergens een inspiratie voor mijn scriptie later. Over wat dan toch echt mijn eigen interesses zijn, als je lang niet hebt beseft wat je eigen identiteit eigenlijk is. Dat dingen toch uiteindelijk wel gaan opvallen, in wat ik online bestel aan prints of aan insecten in epoxy, de dierenschedels die ik verzamel, die mineralen/kristallen… De oude natuur catalogi die ik mee naar huis neem na een bezoek aan de kringloop, mijn eigen natuur gerelateerde illustraties… En de plek waar ik het meest tot rust kom.

En, deze expositie. Dus gek genoeg, naast dat dit een tentoonstelling is geweest die het gewoon waard is om eens langs te gaan,… Is het ook goed geweest om eens stil te staan met wat mijn eigen interesses eigenlijk zijn.

 

Comments are closed