Stage & eigen werk

Ik zit nu ruim 2 maanden bij op kantoor bij Carsten Klein (Amsterdam). De komende tijd zitten er een paar vreemde dagen tussen. Dagen die uitvallen door feestdagen, maar ook i.v.m. reizen van mijn stagebegeleider. Volgende week wordt het bijv. thuis werken en tegelijkertijd samenwerken met Carsten voor Maison 10 in New York via de dropbox. Dus ondanks dat het wat vreemde dagen zijn, genoeg te doen! Ondertussen ook schetsen aangeleverd voor een identity, besprekingen bijgewoond, en zo krijg ik steeds meer een betere indruk van hoe het eruitziet als ZZP’er in een creatief vak. Een ander belangrijk onderdeel is ook mijn tijd bijhouden over hoe lang ik over bepaalde schetsen, research etc. doe. Zodat je later een betere inschatting krijgt.

De reistijd van Enschede naar Amsterdam valt voor drie dagen ook goed te doen. En de tijd gaat ook super snel, we zijn nu al meer dan 2 maanden verder… En het is straks al weer Juli…

Ondertussen probeer ik in de 2 dagen die overblijven in de week nog aan mijn eigen werk te spenderen, maar meestal zitten deze dagen ook al weer vol met besprekingen e.d. dus kom er amper aan toe. Gelukkig was gisteren een rustige dag, en kreeg toch nog wat voor elkaar.

Binnenkort meer over stage, maar vergeet gewoon om erover te schrijven! (Moet ook nog steeds foto’s maken……. haha.)

Tiny bird

Comments are closed